Re:member

Re:member tilbyr et Mastercard som kan brukes over hele verden. Kortet er utstedt av Entercard, en av de største aktørene innen kredittkort i Scandinavia. Med dette kredittkortet, får du et kort med en kreditt på inntil kr. 150.000,-. Hvor mye kreditt du får tilbudt, avhenger av kredittvurderingen som gjøres når du søker. Det er gratis å få kortet og det er heller ingen årsavgift.

Kostnader ved bruk

Det koster ingenting å bruke kortet på nettet eller i butikker. Eneste utgiften som er tilknyttet bruken, gjelder ved uttak av kontanter. Dette koster kr. 35,- + 1% av uttaket. Du får også 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Ønsker du å dele opp fakturaen i mindre innbetalinger, vil det tilkomme en rente på 25,4% pr. år på det utestående beløpet. Faktisk kan du gjøre denne renten mindre hos Re:member. Betaler du et årsgebyr for å bruke kortet, på kr. 295,-, da slipper du med en rente på 21,5% pr. år.  Om det kan svare seg, kommer helt an på hvor mye du bruker kortet.

Mange flotte fordeler for deg som handler på nett

En av fordelene med Re:member Mastercard, er rabatten du får rundt omkring.  Re:member samarbeider med en rekke nettbutikker, vanlige butikker, hoteller og spisesteder, til sammen over 350 ulike steder. Rundt 200 nettbutikker og 70 spisesteder tilbyr rabatt på opptil 25%.  Avslaget får du ved å bruke kortet når du skal betale.  En del nettbutikker gjelder reiser, som eBookers, Hotels.com, SAS med flere. Men du finner også nettbutikker som Tanum, Platekompaniet, Applestore og InkClub. Du får også rabatt hos FirstHotels i Norge og en rekke spesialbutikker rundt om i Norge.
Hele listen kan sees på nettsiden til Re:member. Rabatten foregår på den måten, at den trekkes fra på din neste faktura fra Re:member. Du kan alltid gå inn på din kontooversikt og se de rabatter du fikk i den foregående måned.

Forsikring med kortet

Reiseforsikring er noe alle har bruk for, enten det gjelder en langhelg i Bergen eller Paris eller på langturen til USA. Betaler du minst 50% av den totale transportkostnad med kortet, da er du dekket av reiseforsikringen til Re:member. Som et tilbud til nye kunder, får du muligheten for å velge en tilleggsforsikring gratis i ett år. Ellers koster tilleggsforsikringene kr. 90,- per stk pr. år.
Du kan velge blant ransforsikring, nøkkel- og dokumentforsikring, billettforsikring, ulykkesforsikring for fører og passasjerer, samt en kjøps og prisgaranti forsikring.  En kan forsikre seg mot mye. Ikke alle forsikringer er like nødvendige, men mange er kjekke å ha i bakhånda når uhellet er ute.